Miapetra Kumpula-Natri

Logo of Meppitesti in blue and yellow

Olet eniten kuin…

Miapetra Kumpula-Natri

Miapetra Kumpula-Natri

“Vaasalaisista ja pohjanmaalaisista juurista saa täällä Euroopassa olla monesti ylpeä, niin hienoa on alueen ja energiakeskittymän kehitys ollut.

Miapetra toimii Euroopan parlamentissa sosialistien ja demokraattien ryhmäs S&D:ssä. Työssänsä hän kannattaa ilmasto- ja energiapolitiikkaan pitkäjänteisiä pelisääntöjä sekä lasten asemaa, perheiden jaksamista, hyvinvointipalvelujen parantamista ja energian kohtuuhintaa. Myöskin työllisyyden edistäminen on hänen työnsä punainen lanka.

Europuolue

Suomen puolue

Euroopassa kaikilla täytyy olla yhtenäiset oikeudet onneen ja menestykseen. Tähän parasta lääkettä on hyvinvointi-investoinnit kaikkien koulutusmahdollisuuksien ja terveyteen!

Miapetra Kumpula-Natri

Vastaus Meppitestiin

Kurkistus kulisseihin

Miapetralle perhe on kaikkein kallein ja arjesta hän nauttiikin eniten perheensä parissa, johon kuuluu miehen lisäksi kaksi lasta sekä Jackrusselinterrieri Klaara. Lähes harrastuksesta hänellä käy myös omin sanoin “fudismamana” oleminen, johon sisältyy matseissa käyntejä ja lasten kuskailua treeneihin. Suosikki liigajoukkueiksi nousevat VPS ja HJK. Miapetran polku europarlamentaarikoksi on alkanut kunnallispolitiikalla, jonka lisäksi hän on toiminut myös kansanedustajana, pääministerin erityisavustajana ja Eurooppalainen Suomi ry:n toiminnanjohtajana.

Mitä Miapetra on vastannut meppitestiin?

Aamu ilman kahvia on kuin kesäpäivä ilman valoa. Kahvin tuoksu tuo rauhallisuuden tunteen – kahvikupposen ääressä on mukavaa rupatella tai yksin (tai somessa) pohdiskella

Miapetra Kumpula-Natri

Europarlamentaarikko 2014 – 

Mitä Miapetra on tehnyt Euroopan parlamentissa?

Miapetra on toiminut parlamentaarikkona jo vuodesta 2014 lähtien, jossa hän pyrkii edistämään kestävää siirtymää ilmastonmuutoksen hillintään ja uusia energiaratkaisuja. Myöskin digiasiat ja telemarkkinat ovat hänelle tärkeitä, joista hän on saanutkin lempinimet “digimeppi” ja “Madam Roaming”.

  • Varsinainen jäsen teollisuus-, tutkimus- ja energiavaliokunta ITRE:ssä
  • Valtuuskunnan jäsen Euronestin parlamentaarisessa edustajakokouksessa ja EU:n ja Moldovan parlamentaarisessa assosiaatiovaliokunnassa
  • Varajäsen työllisyyden ja sosiaaliasioiden valiokunta EMPL:ssä.

Jaa tuloksesi SoMessa!